Visualitzacions de pàgina l'últim mes

INICI

PRIMER ITINERARI

SEGON ITINERARI

TERCER ITINERARI

dimarts, 9 de juny del 2020

JOCS D'AIGUA

JOCS D’ESTIU REFRESCANTS
Juegos de agua, juegos para el veranoFIESTA DEL AGUA. – Clases de 5 AÑOS de Educación Infantil del CEIP ...

Com que la calor ja ha arribat i fa bon temps, continuem presentant-vos diferents propostes de jocs d’aigua per tal que us aneu refrescant mentre us ho passeu super bé! 



Proposta 1: Agafeu una galleda i poseu aigua i sabó. Amb un cèrcol tipus hula hoop, podeu fer grans bombolles de sabó que inclús poden deixar dins al vostre fill/a. 


Proposta 2: Intentar fer caure uns tubs de cartró amb un spray amb aigua.


Proposta 3: Necessiteu 3 pots amb una mica d’aigua, colorants i paper absorbent. 





Proposta 4: En una ampolla de plàstic amb forats, fiqueu la mànega d’aigua per la boca de l’ampolla i ja ho teniu. 




Proposta 5: Enganxeu la canyeta que serà el màstil amb una pistola de silicona i feu una vela de goma eva que el vostre fill podrà decorar amb gomets. 






Proposta 6: Omplim la safata dels cubs de gel amb pompons, tindrem una proposta que no s’esperen. Els pompons estan atrapats a dins. Els servirà per diferenciar colors, comptar quants hi ha en cada glaçó, fer construccions molt maques i esperar a que es desfacin per recuperar-los.


Proposta 7: Tot un clàssic reinventat. Amb un motlle de muffins, heu de tenyir l’aigua amb colorant. Proposeu-los que fonguin el glaçó amb aigua calenta, sal…. Un joc per explicar els estats de l’aigua i fer-los entendre perquè a l’hivern s’utilitza sal al carrer. 

Proposta 8: Us adjuntem els enllaços d’uns quants vídeo molt guais perquè els hi doneu un cop d’ull i us animeu a fer-los! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada